Etusivulle

TOTEUTUSTAPA

Ajanvarauksen jälkeen Sinulle toimitetaan ohjeet ruokapäiväkirjan täyttämiseksi sekä oirekysely- ja perustietokaavakkeita, jotka tuot mukanasi täytettynä ensimmäiselle tapaamiselle.

Ravintovalmennus alkaa 1,5 - 2 tuntia kestävällä kartoitustapaamisella, jolloin käymme läpi tilanteesi, ravitsemustottumuksesi ja terveysongelmiin johtaneen tarinasi sekä laadimme tavoitteet.

Tapaamisajan jälkeen Sinulle laaditaan ja toimitetaan yksilöllinen ravinto-ohjelma, jota noudattamalla pyrimme yhdessä asettamiimme tavoitteisiin. Saat käyttöösi muutamia ruokareseptejä, jotta pääset alkuun sokerittomien/ gluteiinittomien ja/tai maidottomien ruokavalioiden toteutuksessa. Tarkoituksena on, että elimistö tasapainotetaan oikean ravitsemuksen, tarvittavien ravintolisien, stressinhallinnan, liikunnan, levon sekä unen avulla.

Muilla tapaamiskerroilla (á 1/2 - 1 h) seuraamme vointisi edistymistä, päivitämme ravinto-ohjelmaa ja asetamme uusia tavoitteita. Jokaiselta käyntikerralta saat yksilölliset ohjeet. Sinun tarvitsee vain seurata ohjeita ja toteuttaa ohjelmaa, näin pääsemme tuloksiin.

Tarvittaessa on mahdollista analysoida laboratoriotutkimuksin myös ruoka-aine allergioita ja yliherkkyyksiä, lisämunuaisen toimintaa, hivenaineiden ja toksisten mineraalien määrää sekä ruuansulatusta, suoliston läpäisevyyttä ja bakteerikantaa. FLT Ravintovalmentaja® työskentelee tarvittaessa yhteistyössä lääkärin kanssa.

Ravintovalmennusohjelmaan kuuluu yleensä vähintää kaksi tapaamiskertaa.

Tapaamiset Skype-yhteydellä mahdollisia (katso hinnasto)

Kontrolliaikoja voidaan toteuttaa myös puhelimitse. 
 


 

 

 
 

Ravintovalmennus UUSITUULI | Puh. 044 577 8749 | ravintovalmennus@uusituuli.com | Kotka ja Helsinki